natt til 18. Mars… it’s hard to be a chick…

Garasjerydding og stallrydding er i full gang og annonseringa på nettet har gitt kjemperespons, iallfall i meilboksen Hehehe :))) men det betyr at etter hvert så blir det nok ønskede resultater her også med ryddige byggninger og slikt, ja det er jo allerede noen vogner og seler som har skifta bosted så det går absolutt den rette veien 🙂

Forøvrig er det påske og da blir det chickt å værra chick i chickentider… uhu… (‘o’) jaha… det var dagens forsøk på å være morsom, jeg regner meg som undskyldt… er jo overslitenvondtoveralltstressa… Takk for idag og ha en riktig god og drømmevakker natt 🙂

Ønsker dere alle en riktig GUL PÅSKE !

… ÅduDå… *fniss*

I forbindelse med GarasjeRyddingen vurderer Catalyzator å skifte dekk på bil’n også… Det er jo årstid for det nå eller (‘o’) ?…