…Mjiiiaaaauuuuuu… Gularsj er sjokkert !

Katter er selvstendige dyr men trives godt i våre omgivelser, de vet jo av erfaring at vi mennesker er svake for deres søte blikk og småpipende sultsutreantydelser og denne lille gråsvartbrunmelerte damen har nå campert i skogen i nærheten av min garasje her i snart et halvt års tid eller deromkring…

…og selvom annonser etter mulige eiere ikke har ført frem så er hun i godt behold og får det nødvendigste av matrester selvom hun ikke har noen å bo hos. Hun har ikke blitt godtatt av mine to garasjeverandasamboere, Gularsj og Shwart, så jeg har ingen mulighet til å ivareta henne mer enn å sette ut litt mat når hun er i nærheten og å blande inn markekurer en gang i blandt å jeg håper ho fortsetter å greie seg på det. Men nå fikk hu jaggu besøk av en omstreifende kavaler også så det kan se ut som om hu har planer om å øke kattebestanden i skogen samt at mine to garasjeverandasamboere har en tid framfor seg som onkler til en mulig oppvoksende samling av småttinger…

Nærbilder av den mulige vordende far…

…en ukjent omstreifer som jeg ikke aner hvor hører hjemme…
Det har også vært en helt hvit halvlangragget hannkatt her men jeg har ingen oversikt på om han også har vært heldig i loddtrekninga…

Det eneste jeg kan håpe er at ho får vellskapte unger og får beholde kattungene, for rev og andre rovdyr, og fortsetter å bo i nærheten slik at ho ikke går i produksjon med å “befolke” bygda ukontrollert med løsgjengere…
(ei kattemor som beholder sitt kull med unger vil somoftest ikke få flere kull det året iallfall ifølge min erfaring å da har jeg litt tid på meg til å eventuellt få henne innfanget og et aldri så lite besøk hos veterinær for vaksinering, modifisering og microchipping osv…)