08. Mars… HappyHappy 🙂 Gularsj og Shwart fyller 1 år idag 🙂

Jaggu går tiden fort og jeg har knappt nok rukket å se de to småttingene rase rundt som bajasser i nøsteformasjon som knapt nok nådde over kanten på matskåla da dem flytta hit ifjor våres…

…og nå er dem voksne… store langbeinte og kraftige bamsepuser med mord i blikket… og sultne romslige mavetasser og mjuke hamsterkjaker som knapt nok får plass i matskåla når sulten gnager å det vanker noe godt 🙂

På verandabufet’n har dem fått en ekstra god, etter eget valg, pose med snopmat idag (til ære for fotografen må vite)

…og bursdagsmorroa hadde dem fantasi nok til å lage istand helt selv i en stabel med pappesker som sto lagret på verandaen for en eller annen påkommen anledning, pappesker er nemlig bare helt utrolig utrolig brukendes til alt mulig for sånna firbeintinger har jeg fått erfare i det siste :)))

…og jeg har kosta på meg å åpne en godispåsa med marsipanlekkerbiskener som jeg fikk til jul og som nesten hadde størkna fast i kjøleskapet i mangel på goddisspising i garasjen… Ække ofte det nytes goddis her nemlig og jaggu godt lageret får ligge i fred så det finnes noe der når løsta vekkes :)))