Realismetanker i starten på mars…

Jeg har bare ett eneste ønske for tiden å det er å få noen resultater i retning det å flytte fra denne kapitalismebygda og ut i havgapet. Jeg har sittet stille her, mer eller mindre, utmobbet, kastet og avskrevet fra samfunn og sosialt liv i snart 8 år etter å ha blitt utrangert fra arbeidslivet før det startet for snart 20 år siden… Joda… jeg var i jobb på eget initiativ i mange år etter at jeg ble beskrevet og dømt som ufør men det hjalp igrunn svært lite i forhold til de problemer jeg idag sliter med. Unektelig er det litt underlig å kun ha ett ønske aktivt for en person som tidligere, meget meget tidligere, har hatt for vane å ha minst fire projekter igang samtidig og alltid fullført til minimum 19,5 i stil og resultater (i egne øyne)… Men med en deffekt kropp, deffekt søvn, deffekt bolig, deffekt inntak av næring og deffekt liv så er det heller ikke særlig enkelt å gjennomføre noe som helst av sine ønsker… noe de siste 7-8 årene i særdeleshet viser tydelige spor av etter å ha levd på ett daglig måltid mat og en personlig hygiene som består av nyvaskede klær maksimalt en gang hver uke… Når det da på toppen finnes mennesker i ens “omkringliggende” kretser som skyver ansvaret for ting over på meg til ting dem burde ta ansvar for selv så er oppgaven nesten umulig… Mitt eneste håp er på en måte i samme gate som “å vinne i lotto” og uansett hvor mye tro jeg har så spiller samtlige fornuftige tanker på helt andre lag enn min side av saken… Foreløpig består hele prosessen av å lete etter muligheter og å finne de rette menneskene til å ivareta mine interesser og forhåpentlig besørge det resultatet jeg har behov for. Men når en i utgangspunktet er belemret med en deffekt kropp og nedsatte funksjoner som blir ennå værre ved den minste aktivering så er det en ganske umulig sak å håndtere, og så lenge en da er alene om alt… *sukk*… det sier seg selv…

Det eneste positive midt oppi dette er at en meil jeg i desperasjon skrev til ombudet i oslo vedrørende lovbruddene og diskrimineringen jeg blir utsatt for i denne kapitalistkommunen jeg bor i som faktisk ser ut til å ha muligheter til å bli tatt alvorlig, den har iallfall foreløpig blitt lest og de ba om ytterligere opplysninger. Dette gir ingen resultater som faktisk hjelp eller bistand, men det gir tro på rettferdighet iallfall. Og når det gjelder flyttedrømmen finnes det iallfall tomter i det området jeg ønsker å bo, men hvem klarer å overtale eieren til å selge ? og når… pluss at jeg må jo stabble økonomisk grunnlag på beina og hvordan gjør en det på en minimal overlevelsestrygd og et nedslitt småbruk som ikke har blitt vedlikeholdt sin det ble bygget… *dobbeltsukk* oddsene er ikke høye…


Som seg hør&bør må det jo følges opp med litt vårbilder fra både hagen og garasjegarasjen i det nydelige solskinnet :)))