Våren nærmer seg med grønne laaaaange steg….

Det er mange ting som blir anderledes når en ønsker å emigrere fra avsidesliggende skogsområder og vil bli del av et nabolag i tettbebygde strøk ved kysten isteden og i den forbindelse må en både planlegge og forberede både to og firbente på endrede livsvilkår.

Plantasjen i skogen er allerede påvirket av at vi nå går mot en varmere årstid, det grønnes i skogen, og det vurderes snarlig å igangsette gressdreperprosedyrer for prevantivt vedlikehold og litt vårrydding.

En viktig detalj er å kunne frakte de firbente i ulike sammenhenger og da må de tilvennes transportkasser. Nå er de begge nærliggende sin første bursdagsfeiring og i den forbindelse er det også visse ting som bør ordnes før våren mentalt sett tar overhånd og vi har derfor bestillt time hos fastlegen til en grundig kontroll og helsesjekk samt visse påkrevde modifikasjoner.

Et besøk hos firbentingenes egen fastlege er påkrevd og som den omsorgsfulle doktor dyregod han er så viser han mine samboere rundt på kontoret før vi fortsetter med kveldens avtalte og forberedte program.

Her gjøres klar både vaksiner, microchipper og registreringskort.

Fastlegen er strålende fornøyd med kveldens innsats og to trøtte firbeintinger som på sett å vis, forhåpentligvis, ikke har merket stort av hva som har skjedd ligger ferdigpreparert på benken og klare til avreise hjem igjen.

Fastlegen har allerede fått en faglig utdannet arving og stedfortreder til å overta sjefstolen i bedriften.

Vaksine og registreringskortene er nå sirlige utfyllt med all mulig info som rasebeskrivelser og microchipnummer, fødselsdata, vaksiner og det som hører med.

Gutta boys har igrunn ingenting imot å dele transportkasse etter en strevsom tur selv om dem egentlig har hver sin…

Forøvrig kan jeg opplyse om at det er vår

Planlegging og forberedelser fortsetter i ujevnt tempo, kroppen er motarbeidende alle former for engajement men jeg gir meg ikke… alt annet legges dog til side og jeg forbeholder meg retten til å prioritere det som er viktigst, flytteprojektet inkludert rydding og forberedelse av eiendommer, takster og salg, tomtekjøp, reguleringsplaner, husvalg og bygging… det blir nok dyrt med alle slike ting en må leie inn hjelp til når ens egen kropp ikke fungerer og det er fryktelig mange ting å styre med å jeg er nok en plage for de som forsøker å få kontakt om andre ting… time will show…