Catalyzator får en uforutsett visning av eiendommene i skogen…

Da Catalyzator hadde fått ut den værste gørra av øynene imorges og akkurat rukket å skvulpe nedpå en svart våknoppkaffe så hørte ho noe ukjent fra gårdsplassen (er jo ikke mest trafikk uti skauen her så alle lyder er igrunn ukjente… ) Det var to frittgående Svartinger av størrelsen xxLarge som tydeligvis hadde visum for opphold og arbeidstillatelse i bygda og de var på utkikk etter fast bopel.

Selv om Catalyzator ikke har annonsert bruket til salgs ennå så har visst ryktebørsen nådd interresenter som tok seg en tur i det nydelige solskinnet idag under mottoet: Uforutsette undersøkelser kan avdekke interresante overraskelser…

Det var to svært fornøyde inspisentere som fant dekket nistebord med både diverse middagsrester fra sist helg og tilåmed digre kalkunbein fra fjorårets julemiddag som de koste seg fyrstelig med så sikklet skvatt og rapene kunne høres helt opp til bygdas kirketun ca 2 kilometer unna …

Etter at lunsjen var inntatt fortsatte de inspeksjonsrunden og gikk grundig tilverks på både jorder og gjerder. Det var et nydelig solskinn og nesten 10 grader varmt og de virket ikke som å ha det travelt på noen som helst måte.

Det eneste Catalyzator nå undrer på er om to slike frittgående Svartinger egentlig kan forventes å ha kredittverdighet eller cæsh nok til å kjøpe seg et slikt paradisisk småbruk i skogen ? Vel… det får jo tiden vise men Catalyzator aner muligheten for at dette kun var en aldri så liten forstyrrelse på morgenen fullstendig fri for fremtidig avkastning…Sånna visninger er iallfall intet problem for verandaokkupantene som har innordnet seg med trygge gode soveplasser oppå buffet’n og oppå gardinbrettet der ute på garasjeverandaen… :D)