Opprydding i stallen…

I det nydelige solskinnet idag var det besøk på tunet som ville se på den røde fare som jeg i et annfall av kjedsomhet hadde lagt ut for salg her ute i cyber. Den ble faktisk beskuet i nattmørket i går også men uten strøm på batterfjusken så ville ikke klomsen starte selvfølgelig å de to fra Oslo returnerte således med uforettet sak. Men da en hyggelig mann fra Skien fant veien utover de veiløse skoger idag var den fullastet med krefter på battefjusken og brummet igang på første snurr… BlamBlamBlamBaddabomBlamBlamBlamBrrrrrrrummmmmm Jaggu er det nydelig dunkedrønn i sånna tosylindra V-motorer 🙂

Mannen med det hyggelige smilet trengte igrunn ingen lang betenkningstid men bladde opp en bunke som jeg ikke kunne motstå å satte seg ned for å fylle ut kontrakter og salgspapirer mens jeg tellet lapper og ble mentalt omstillt fra Intrudereier til minikapitalist 🙂

FarVel og lykke til hos dine nye eiere…
Vi har ikke kjent hverandre så lenge, vi ble jo samboere i 2004, men det knyttes noen spesielle minner til ditt nærvær i mitt liv og de beholder jeg tett inntill mitt hjerte.

Inne i garasjen hadde jeg fått uventet besøk, invasjon kalles det blandt forståsegpåere, og jeg måtte jo dekke velkomstbordet for mine gjester i full fart… håper de likte det *flirer rått* :D) jeg mottar neppe noe takkekort men det får jeg vel heller bare akseptere… er jo vant med det liksom Hehehe :)))

Kvelden senket seg stille nedover skogen og overgangens farger ble fanget med en litt skjelven og trett hånd på kameraets utløserknapp… “Nabon`s” utelys gløder over en nesten vårlig skog og garasjens eget utelys, bak fotografen, avslører at gårdsplassen her oppe ikke er noe ryddigere enn den var i fjor på dissa tider og i fårifjor… og året før der igjen… å… men nå har garasjens beboer litt kæsh å bestille søpplekjørere og ryddefolk for så kanske i år blir året med litt opprydding… å flyttedrømmen…