Post på bygda… og Catalyzator har blitt miljonær…

Er det ikke underlig… ? at kommunen som jeg bor i, skatter i og mottar min avsagde minimalistiske trygd i, ikke klarer å sende posten min til min postadresse ? Nei for det atte dem greier ikke det tenk… hvis ikke det gjelder betalingskrav da fordi dem går nemlig direkte inn og av kontoen uten forespørsel, frekke kommunefanter (‘o’) men vanlig post, tileksempel inneholdene takseringsverdier og slike sensitive opplysninger, kunne like godt vært trykket på førstesida hos VG slik som disse brevene blir slengt rundtomkring på bygda og åpnet av enhver nysgjærrig forbipasserende uti bushen… Joda… brevet kom fram, men da var både konvolutten og takstbrevet nesten utslitt av langnesede nysgjærrigfanter og andre bygdetroll… Jaggu godt det finnes ærlige “naboer” også, Takk til Tor Helge for postlevering hos “Nabo’n”… tilåmed han bomma på hvor jeg bodde *sukk*…

Catalyzator’s garasje under utbygging ca 1994…

Bildet over: i bakgrunnen sees det gamle, fra tidlig 1800, uisolerte bryggerhuset som jeg bodde i og som hadde kaldt vann innlagt uten avløp ut og utedo på baksiden av bygningen. Der bodde jeg mer eller mindre frem til ca 2002-2003

Bildet over: her er garasjen nesten klar og min lille hverdagskarjol kunne flytte innendørs etter å ha campert ute i vær og uvær i noen år og klaget stygt over å bli vanskøttet på en slik udemokratisk måte…

Nå er det nemlig sånn at jeg har sitti å venta på denne berømte eiendomskatten som dem har rota med her, dem klarer nemlig ikke å skille på ditt og mitt i denna kommunen og derfor slår dem likesågodt naboer sammen til et aldri så lite samboerskap og takserer alt over ett… og taksering har dem også problemer med tror jeg, ikke stemmer kvadratmeterne og ikke stemmer etasjene… nabo’n har etasjer nemlig å ikke jeg… jeg bor jo som kjent i en langflat vinkelbygning som pr definisjon er en garasje. Den er iallfall bygget som en garasje, at jeg bebor den er årsaket av at jeg gjør meg svært dårlig som uteligger og derfor har jeg valgt å bo i en garasje. Men kommunen takserer den som en enebolig og det er en helt annen teknisk standard enn min dårlige issolerte garasje med uissolert betonggulv og stålplater på taket. Rygge kommune må jo være både blinde, grådige og attpåtil totalt inkompetente på byggtekniske saker.

Bildet over: Her har garasjen fått ekte garasjeporter og sidedør og det var igrunn hverdagskarjolen strålende fornøyd med, ser du OlsenRed smiler :D) vel… der den store porten er har jeg idag et kjøkkenvindu og der den røde hverdagskarjolen står er det en veranda som bebos av en importert Gul Bergenser samt en annengenerasjons Shwarting fra Fredrikstad og den RødeOlsenKarjolen flyttet fra tunet engang i 2003 for å finansiere kjøkken, dusj og innedo. Garasjen er ellers ikke endret stort, den hadde et uissolert betonggulv som ble avrettet og belagt med laminat, uten at det ble spesiellt varmere av den grunn… og den hadde stålplatetak med minimalt isolerende materiale å det har den faktisk den dag i dag også

Dette fantastiske byggverket er nå taksert til noen miljoners enebolig og tatt i betraktning at denne eiendommen hverken har post, vei eller ukentlig renovasjon (på grunn av manglende veistandard) så anser jeg kommunens krav om en slik lekker liten eiendomsskatt for å være ganske så langt ut i feil skog… men dem har jo ikke plikt å spørre før dem trekker fra kontoen så jeg blir faktisk tvunget til å betale totalt uten mulighet til å forsvare mine rettigheter. Å hvem har råd til advokat når man lever på trygd og har formue på mangfoldige miljoner i boligeiendom… HURRA!!!! JEG ER MANGEMILJONÆR ! *dobbeltsukk*…nå får jeg ikke fri rettshjelp heller nei nemlig…