En ny mandag med possitivt besøk… smiley

For en tid tilbake siden, sånn omtrent i August i fjor, fikk jeg en slik
Medema MiniCrosser for å kunne “bevege” meg litt mer ut i skogen igjen. Det blir jo et ganske stusselig og grått liv når en stort sett bare sitter inne å glor i veggen fordi blodtrykket ikke klarer å nå helt opp i toppetasjen liksom og selv om internett bidrar til utrolig mye hygge og holder min mentale psyke i en viss form for ro så savner jeg å være ute i naturen hvor jeg har oppholdt meg nesten ustanselig siden vi flyttet fra havet på Hvaler og hit til skogen i Rygge… MiniCrosseren var en utrolig flott pressang å få men gleden var kortvarig, terrenget her omkring meg er nok litt i ulendteste laget for den pluss at den var ikke behagelig å kjøre for min krakelerte rygg, betente skuldre og andre skavanker. Det har tatt lang tid å grubble på løsninger men min nye ergoterapeut, Mona, fikk istand en slik utprøving fra et firma som har en annen type av disse terrengvennlige elektriske rullestolene og idag var dagen kommet. Jeg var veldig spent på dette produktet fra PERMOBIL

Det var med stor spenning jeg for første gang i mitt liv skulle styre noe med JoyStick og jeg var litt “stressa”… men det hadde jeg ikke behøvd å være. Den var utrolig lettkjørt, presis på styringen og kjentes betryggende stabil da jeg klatret ut i skogen, rett opp veiskulderen uten problemer. Å ingen vonde slag via styret til mine vonde skuldre her nei, JoyStick er bare helt befriende hærlig 🙂 Det var jo et utrolig nydelig solskinn idag og svært trivelig besøk og få på en mandag 🙂 litt synd at jeg glemte kamera og bildereportasje… men til mitt forsvar kan jeg jo tillegge at jeg var egentlig i veldig dårlig form idag og hjernen var nok ikke helt med, iallfall ikke kroppen, selv om jeg forsøkte å holde tankene våkne og fokusert så godt jeg kunne… kjøringa var iallfall greit, denne krabbaten kunne jeg nok nesten styre i søvne 🙂 Nå er det altså en ny søknadsprosedyre så får vi håpe dette kan være en ny possitiv start på våren i år 🙂

Dagen ble avsluttet på samme måte som den faktisk startet med flere slike oppe i lufta som bedriver VINTERØVELSE over en februargrønn Ryggenatur gjenntagende uro fra sånna bråkeflapper fra Rygge og middag hos “Nabo’n” og litt prat om vår flyttedrøm… Det er lov å drømme om å kunne nyte naturen, stillheten og livet igjen…