Et besøk i norsk helsesektor…

Selv om Catalyzator stort sett ikke duger til noe som helst så kan ho alikevel brukes som pirat-taxi og privat fotojournalist på korte turer… Idag var det en slik dag igjen. “Nabo’n” skulle inn til den første minikontrollen på hjertepoliklinikken i tredje etasje på sykehuset etter at ho ble modifisert og trimma opp med pacemaker der for ca 10 dager siden.

Sykehuset har som de fleste andre sykehus et helt eget apotek som man kan besøke om man alikevel har et ærend dit når en først er ute på en slik sightseeng i den norske helsesektoren… Narvesenkiosken som ligger i samme avdeling har velåmerke langt bredere åpningstid og mye større utvalg fristende varer pluss varm kaffeservering…

Ventekøer og plastikkblomststøvsamlere er det nok av i Norsk helsesektor… Ahhhh AAAAAhhhhhh ATJO (‘o’) *snufds*

Med livet som innsats…
Virkelig betryggende å reise på kontroll på sykehuset når en er på vei opp i heisen til tredje etasje og møtes av et slikt skilt… Og med tanke på det tjukke gamle støvlaget en kunne observere på plastikkblomstene i den samme avdelingen som en var beordret til så kan en jaggu undre hvor norsk helsevesenpersonell egentlig gikk på skole hen…?…

Sykehuskorridor… plastikkplanter… sykehuskorridor… plastikkplanter… sykehuskorridor… og jeg kan garantere at det var IKKE støvfritt på hjerte og lungeavdelingen i tredje etasje hvor de advarte mot Norovirus… Gammalt tjukt lag med støv på plastikkplanter og interiør og støvflekkede gulver er IKKE prevantivt mot virusspredning… Og det er ikke helsemessig bra for syke mennesker…

Sykepleieren som tittet på operasjonsarret til “Naboen” tok seg også tid til å forklare “Naboen” litt om ting hun lurte på men hadde desverre ikke kompetanse til de mer avvanserte spørsmålene så dette må nok vente til storkontrollen hun skal gjennom om ca tre ukers tid…

På veien hjemover, trygt og godt ute på bygda langt unna eksosert bytrafikk og nedstøvete sykehusavdelinger, skulle “Nabo’n” innom lokalbutikken å shoppe litt nødvendig mat og jeg benyttet da anledningen til å overvåke jernbanelinja en stund…

Jeg shoppa også litt…

En liten “takk for maten blomst” til min trofaste “Nabo” som stort sett inviterer meg over på middag hver dag… om ikke sjukebilen bortfører ho da (‘o’) …