2. Februar…
Snøen hadde smelta
vekk på eftan igår og det regna utover hele kvelden på den grønne plenen og de bare kvistene. Men da jeg våkna idag var det hvitt ute igjen… hvitt hvitt hvitt…

3. Februar…
Det hvite veksler stadig
med det grønne og idag er ledelsen igjen overtatt av det hvite med et tykt glittrende teppe…

Det er ikke så mye å fortelle her fra garasjens (u)stabile overvåkningspossisjon, dagene går mens det virker som om kroppen som bor i denna garasjen har stagnert på et ekstremt lavmål og har null planer om å berike sin eier med et lite oppsving i form eller humør… At humøret er på “bunnivå” er kanske ikke så underlig… hvem ville vel ikke blitt periodisk gråsonejenger i psyken sin om en ble gitt et liv mer eller mindre innestengt på 50kvadratmeter…

Selv om jeg er litt malplassert her i skogen og relativt ensom og forlatt blandt skogens konger og andre troll så har jeg jo stekeovn (‘o’) og i den hender det faktisk at jeg stapper inn en sånn pizzaskive fra frysedisken på Ica… Det er jommen ikke ofte det skjer men ikveld ble det jaggu fiks på litt sånn kveldsmat også gett :D)))