AltForTidligPåMårran… smiley

Jeg er ikke den som står opp før fugglene kvittrer om mårran… det skal være sikkert og visst (‘o’) å ille lydsensitiv som jeg er, kombinert med en svært dårlig issolert garasjebolig, så våkner jeg om noen går over tunet i utide. Hvordan tror du mårran blir da? når det plutselig dundrer inn en tankbil fra Veolia på full pumpefart som selvfølgelig må parkere hos meg å strekke flere hundre meter med slanger ned til “Nabo’n” for å tømme kloakken?… usj… Dessuten sto det på kortet som kom i Desember at den dingsen skulle tømmes i uke 50-52… det er altså enten 4 uker for sent eller 46 uker for tidlig… (‘o’) hva med å varssle i rett tid!!!

Åssen det nå enn var så var det iallfall tydeligvis min tur etter at han var ferdig nede hos “Nabo’n” og da hadde nesten fugglene stått opp ute å noen hadde liksom slått på lyset… det bråka jo ikke noe mindre uttafor sover’n min da liksom…

Jeg har desverre ikke gangsyn eller ballanse sånn de første timene etter at jeg har våkna så jeg fikk desverre ikke sagt til han at slamavskillern / tanken min ikke skulle tømmes nå, jeg har nemlig et infiltrasjonsannlegg som er avhengig av en viss funksjon / prosess i tanken for å fungere samt at dette infiltrasjonsannlegget ligger ikke “frostfritt” og er avhengig av varmeutvikling i tanken for å fungere vinterstid og derfor skal det ikke tømmes om vintern… (‘o’) det ble dessuten tømt i høst og har ca fem-års intervaller. Hva som nå skjer…? det får tiden vise…

Det var da jeg noen timer senere satt ved PC’n og kikket gjennom “overvåkningsbildene” at jeg fikk øye på noe underlig… (‘o’) jeg har alltid trodd at kloakktømmere var “vanlige” folk med gangsyn og tilnærmet standard humanoid oppførsel osv… dem ser jo egentlig ganske hyggelige ut om du rekker å få øye på dem i farta der dem haster mellom drittjobbene på bygda, men jeg la merke til en aldri så liten avgjørende detalj: han var rørleggervirusinfisert… (‘o’) det var ingen stor infeksjon, men den var der… Jeg har aldri helt forstått åffer ikke sånna rørleggere har lært å kle på seg? det må jo bli uhyggelig kaldt når det snør krystaller ned i rumpesprekken om vinter’n når dem står krumbøyde over sånna kumlokk å drar i den slangen… ikke ser det pent ut heller… men det gjør sikkert ikke jeg heller akkurat nå som jeg har nestenvåkna men egentlig ikke liksom (‘o’)

# # # # # # #

Nytt om “Nabo’n”… smiley
Hun ligger nå der på sykehuset og venter tolmodig på operasjonen sin mens hun kjeder seg, hun har heldigvis mobiltelefonen og har finni ut åssen den virker… og jeg har notert meg at hun har mitt telefon-nummer lagra på den… (‘o’)