20-21. Januar…

Jeg fikk et overraskende besøk i “grevens time” Jeg hadde nemlig glemt å spise i går (Søndag) og stor var da min glede, for ikke å si min mavetass sin glede :)))), da det kom en fyr, med eget rullende hus, innom i Garasjen å spurte om jeg ville ha en hamburger og pommesfritt ? “JAAAAA meg vil haaaaaaaa” ropte jeg mens jeg allerede var halveis ned i boksen og gomla så det nesten så ut som om jeg ikke hadde fått mat på ei uke….. Sannheten var iallfall at det må minst være ett år eller to siden jeg smakte sånn burger og pommesfrites 🙂 DET var godt det 🙂

Jeg bruker jo nesten ikke å ha bremseklosser når det gjelder mat men jaggu ble jeg mett altså :))))

(PS!!!!! “HalvLiter’n” er VANNglasset mitt (‘o’) Bare så det er nottert altså!!!

Så oppdaga jeg plutselig at besøket hadde endra klesdrakt, neida han strippa ikke så jeg så det desværre, å nå sto han klar ved verktøykassa med retning verandadøra uttafor garasjen… JaHa! tenkte jeg å var litt spent på om han skulle laga brendsel av dørflaket eller om det var mulig å redde de maltrakterte restene av det provisoriske dørbladet der ute… Han bare glisa 🙂 Detta skal vi fikse sa’n å begynte å skru’n ned hengslene…

Såvidt arbeidsmiljøloven gjelder kan undertegnede her dokumentere en relativt godt ballansert arbeidstilling og god ryggvinkel samt romslig plass til nødvendig utførende oppgaver…

Siste hånd på verket med ny innvendig stengemekanisme og den utvendig husmorpatenten i form av en gammeldags spiltaukloss ble ytterligere forbedret med nye festepunkter og glideøyer for døråpneren… Jepp 🙂 detta funker bra 🙂

Så reiste RacingMannen videre på sin ferd…
GodTur, Hils alle snille du møter på din vei med en Klem og trygg reise hjem 🙂

Nytt om “Nabo’n”… 21.01.2008

Hun ligger fremdeles på intensiv overvåkning og skal etter planen få opperasjon (pacemaker) på fredag eller mandag om en uke og hva som videre skjer da vet vi ikke ennå men legene virker iallfall veldig possitive så hun er nok snart i farta igjen 🙂