Jeg fikk en “baksmell” efter strabasene natt til fredag og nattesøvnen ble spolert av store smerter i bena og ryggen inatt og ved kl: 05:30 tiden på mårraskvisten gav jeg opp horisontalen og tok dagens første kaffekopp. Noen timer senere innså jeg at det var nødvendig å kjøre en tur idag å kjøpe vann og noen middager slik at jeg har litt overlevelsesproviant. Det ble litt ellemelle i garasjegarasjen før valget fallt på min lille grønne bantodost med V10 og 4×4… er kjekt å ha noe en kommer frem med på vinter’n å det er vel ikke så innmari lurt å forsøke seg på å kjøre gressklipper til butikken :))) å så rulla jeg halvvåken ut på tur i retning samfunnet… første mål var Europris’n…

Det er jo slikt en trossalt har fått vedtak om fra kommunen at en trenger hjelp til men dem gidder jo ikke annsvare for å skaffe hjelpen så det kravler på halv fjorten her detta året også vil jeg tro… Det var nødvendig å hente post også… en ukes opplagret post blir postkontoret litt grinete på å det kan en jo kanske forstå på en måte… Jeg fikk slengt inn et brev i banken for “Nabo’n” og siste innersving ble avsluttet på den lokale KiwiButikken hvor jeg røsska med meg et par liter melk, en klase bananer og en bunke diverse pizzaer… I will survive 🙂

Da jeg kom meg hjem på tunet etter den ukontrollerte og altfor tidlig på lørdagsmårran shoppingrunden lå “De fete på fire” og murmla og kosa seg i vinduet på garasjeverandaen i solskinnet 🙂 Dem vet å nyte tilværelsen de to og hvorfor være ute i søla når man kan ligge inne i sola ? :)))) Jeg lot meg påvirke av de bedagelige samboerne mine å ramlet overende på senga med et gedigent langtrukkent utslitt *sukk*…

Jeg våkna ca en time senere av telefon som plingeringte og fikk et lite referat fra “Nabo’n” om dagens hendelser på sykehuset og at legenes konklusjon virket å bli at hun må få satt inn en slik pacemaker og at hun ble liggende på intensiv overvåkning inntill videre.

Efter en lengre samtale om diverse detaljer og slikt så heiv jeg inn en pizza i ovnen og tok dagens første sårt tiltrengte måltid… å derefter slokkna jeg ytterligere noen timer… håper det blir en bedre dag imorgen…