Natt til 18. januar…

Telefon ringte omkring midnatt…

Det var noe som ikke var som det skulle i huset nedi skogen bortenfor garasjen… Jeg tussla over, mer sprang må vite, å fant ho på gulvet i omtrent samme forfatning som i November så det eneste fornuftige var å ringe 113 igjen.

Sånn ca Kl: 02:00 kom den akutte “drosja” å henta “nabo’n” … Håper det beste og kommer med oppdateringer utpå dagen når legene har gjort sine undersøkelser, men ho virka relativt klar og mer våken enn forrige gang så det går nok bra 🙂

Forts: 18. Januar…
Etter en halv natts søvn og litt til…

Så var det dagslys og dagtid, regnvær, 4 plussgrader og huepine og overbelasta kroppelopp og vondt overallt… Men iallfall: Jeg har mottatt litt info nå å “Nabo’n” har det etter forholdene ganske bra og ligger på overvåkning/intensiven inntill videre. Sønnen hennes skal innom igjen etter kontortid å se til henne så da får jeg vel rapport på sms senere igjen.

Telefon pep sånn omtrent kl: 17:30….
Det var “Nabo’n” som hadde aktivert sin lille mobiltelefon, som jeg stappet ned i håndveska hennes før hun reiste med ambullansen i natt, og ringte for å fortelle hvordan det foreløpig lå an. Hun hadde hatt et nytt illebefinnende på sykehuset i formiddag og var nå tilkoblet alle mulige overvåkninger og ligger nå slik på intensiv overvåkning iallfall til imorgen. Hun virket klar og våken men hørtes sliten og lei seg ut… Kanske ikke så rart når en må tilbringe en helg på et kjipt sykehus…

Jeg derimot har spist en stykk Findus ferdigmiddag i dag…
og driver å planlegger å leie inn hjelpemannskap for å omorganisere huset til “Nabo’n” før hun hjemkommer fra sykehuset slik at hun herefter slipper å risikere liv&lemmer ved å bruke soverom og bad i andre etasje, hun har trossalt 150kvadratmeter i første etasje så det er ikke plassmangel der 🙂 Jeg var i kontakt med et firma om dette å skal ta alvoret fatt på mandag om alt går bra.