Jeg er litt på tynn is… (‘o’) altså… jeg forsøker å lære meg CMS-systemet DRUPAL og det er ikke enkelt nei… Selve systemet er relativt logisk, men oppsettet/innstallasjonen på webhotellet byr på noen mindre forstyrrelser som jeg ikke har helt kontroll på enda… Sånn support-greier er jaggu fine greier gett :)))) men det blir en del neggelbiting mens jeg venter da så jeg får bedrive litt konfigureringstrening i mellomtia… DrupalNorge er utrolig hjelpsomme supportere og jeg vandrer inn og ut av sidene demmes i jakt på informasjon. Prøver foreløpig å holde allt i “originale” settinger slik at det er lettere å finne frem i hele systemet og forstå brukerveiledninger osv… time will show… Siden er åpen og lesbar (klikk på bildet) for de som er nysgjærrige og ønsker å følge oppbyggingen men jeg har foreløpig ikke åpnet for registrering da jeg vil ha den i litt bedre form og funksjon før den testes for bruk…

Blog Image