MINE NETTSIDER NÅR JEG DØR… smiley

Et spørsmål til ettertanke og kanske alvorlig planlegging for flere av oss her ute i cyberspace. For meg er det et spørsmål om å bli respektert da jeg mangler arvinger og har ingen nær familie som kjenner meg og mine ønsker samt at jeg heller ikke har noen nær(e) venn(er) som kan tenkes å ivareta mine interesser dersom jeg plutselig blir borte…

Luringen som blogger på VGB tok opp ett tema som jeg lenge har trodd at jeg var den eneste som grublet på og derfor har jeg liksom holdt litt tyst om det… men nå skal jeg fortelle…

Fremtidige oppdrag for testamentsfullbyrdere over det ganske land vil således få nye former og nye saker å bryne sine juridiske hjærnevinninger omkring da jeg tror det er mange fler enn oss som ønsker noe lignende vedrørende sine nettsider og informasjon vi måtte ha liggende rundtomkring i verden. Det blir spennende 🙂

Dersom jeg dør… smiley NÅR jeg dør, vi alle skramler jo den veien en eller annen gang men dersom det skjer litt forhastet liksom, hva skjer da med mine nettsider ? De nettsidene hvor jeg er medlem i et samfunn er jo underlagt deres regler og vil vel antagelig bli slettet på grunn av manglende aktivitet etter “si og så” lang tid, men jeg har jo kjøpt eget domene her ute i cyber og her har jeg både hjemmeside, Vlågg og masse annet som jeg ønsker at skal bestå og være tilgjengelig for alle nettsurfere å lese osv om jeg blir borte, gjerne med en liten “avsluttende” kommentar om at sidene er å regne som mitt eget lille moussoleum…

Jeg var i kontakt med webhotellet for en stund siden og det var intet problem å innbetale for rikelig mange år fremover, men det er jo litt dumt ifall jeg får lyst til å flytte eller endre noe dertil, og hva med “for ever” ? hmmmm…..

Det må da altså skrives et testamente som oppretter et fond av noe slag som ivaretar mine interesser etter min bortgang vedrørende disse nettsidene mine og dets innhold samt min pc/hardisk som innehar sidenes backup og annen data. Dette må da videre inngå i et legalt testamente i vanlig form og status osv og samtidig inneholde en del informasjon om webhotellet, domene og innloggingsopplysninger samt økonomisk plan for opprettholdelse av systemet og dekning av utgifter til en advokat eller administrator som kan forvalte dette i fremtiden.

Hvorledes jeg skal få dette iorden vedrørende mine egne sider og tilhørende info er jeg på nåværende tidspunkt ikke helt sikker på men en ting er iallfall sikkert: JEG VIL AT MINE NETTSIDER SKAL FORTSETTE Å EKSISTERE ETTER MIN BORTGANG 🙂 og avsetter med glede de nødvendige finansielle nødvendigheter til dette formål 🙂 jeg har dessuten ingen arvinger så jeg står jo fritt med alle mine ønsker og jeg har økonomi til å avsette tilstrekkelig kapital og finansiering til dette formålet 🙂

WWW.CATALYZATOR.NET smiley