Dager med dårlig vær er ikke bare fysiskt ille… men psykiskt også. Og slikt såkallt dårlig vær kan være så mangt når en tenker etter…

Regn regn regn… kroppen er ennå ikke restituert etter jula hvor min lille utstrakte hånd til “Nabo’n” ble en ganske for stor påkjenning for meg og nå dukker det da opp stadig folk som krever ditt eller datt og skal ha skal ha skal ha… Vel… det er jo egentlig bare å si NEI ! Det er jo ingen som har noe krav på noe som helst her men det skaper problemer for meg å si nei til foreksempel kommunens takstmann vedrørende eiendomsskatten… jeg bor jo i en delvis uissolert garasje som de automatisk takserer som boligstandard… det betyr faktisk ganske mye… Og “Nabo’ns” bolig er et bygg fra 1850/1967 som har hatt tak og vinduslekasjer samt sprukken grunnmur/setningsskader siden tidlig på 80tallet sånn ca og er så kraftig skadet at en takstmann for ca 10 år siden annslo reparasjons og restaureringskostnadene til botimot en hel mill… men tar takstmann hensyn til slikt ved eiendomskattetaksten?… nope…

Dette betyr at vi har takster som tilsier nybygde hus sånn ca og med godt vedlikehold attåt, mens en salgstakst antageligvis ville kondemnert begge bygningene… Er dette rettferdig ? å ingen av oss har helse eller krefter til å kjøre noen sak eller engajere advokat til å rydde opp i dette for oss.

“Nabo’n” er ganske deffekt i kroppen sin og attpåtil 77år… jeg er 100% ufør å klarer knapt nok å spise servert mat… å så må vi altså slite med slikt attpåtil… Er det da rart at jeg velger å flykte ut hit på internett å taste med internettvenner isteden ? Kommunens takstmann ba meg faktisk om å gå ut å brøyte slik at han kom frem… *sukk*… jeg lovet han en “brøytet” vei sånn omkring i slutten av april… om ikke det er nok så får han bruke truger eller gjøre som “Nabo’n” å jeg gjør, vi kjører 4×4 ifall vi har behov for, og krefter, til å reise noen plass. Til butikken for å handle mat foreksempel… å det er faktisk vanskelig nok når en er såpass deffekte som vi er.

(Gularsj og Shwart velger det fornuftige og ligger murmlende behagelig under varmelampene i hjørnet sitt på verandaen nå som regnet dominerer verden der ute)

Fikk også purring på en regning fra et firma (elektriske innstallasjoner i garasjen jeg bor i) som jeg har reklamert på… Altså… de gjorde en jobb her til en avtalt ca-pris for noen år siden… den endelige summen ble ca 4xhøyere enn avtalt og etter klaging fra meg ble den nedsatt ca en fjerdedel hvorpå jeg innbetalte ca to tredjedeler og holdt tilbake en tredjedel fordi jeg måtte reklamere på hele jobben da det viste seg å være en del feil og ikke i henhold til forutsettningene pluss den ublue prisen på det hele. Siden da har jeg ventet og ventet og ventet… Nå nylig kom plutselig et krav med fjorten dagers betalingsvarsel på hele summen!!!!!! Snakk om frekkhet!!!! Her har jeg ventet i flere år på behandling av reklamasjonen å så gjør dem slik????… *sukk*…

Utrolig hvor mye dritt en skal bli utsatt for når en ikke har krefter til å kreve rettferdighet og ansvarlighet i forbindelse med slikt. Og å rippe opp i slikt er jo så deprimerende at en vurderer å bare finne seg et tre i skogen for å slippe… men gjør jeg det?… næ… det er jeg igrunn for “feig” til…

Dagene går og jeg består….. en stund til iallfall…. *sukk*…