Catalyzator har ikke vært helt i slaget
idag å ved en av turene inn på det lille rommet ble hun sittende i egne tanker, og lukter (‘o’), en kjedsommerlig lang stund og fikk innspirasjon til et aldri så lite miljøvennlig og brukervennlig tiltak i forbindelse med resirkulering og gjenbruk av ting som i disse dager utgår på dato i de tusen hjem…

PS/NB/OBS….
Catalyzator påtar seg intet ansvar, ei heller yter service eller support, dersom det mot all formodning skulle forefinnes rester av stikkende og eller kløende materiale på den resirkulerte gjenbrukte stammestubben og disse mot all mulig og umulig overbevisning samt tvilsomme forskningsrapporter skulle vise seg å fastsette seg i toalettpapirbrukerens edlere, eller mindre edle for den saks skyld, deler av kroppsoverflaten ved bruk/missbruk.

Ps/Ps….
Takk til SissyFoss for påminnelse om disse sistenevnte forbehold ved ovenfor nevnte gjenstands bruk i private og/eller offentlige hjem.

smiley

Middagen hos “Nabo’n” smakte forøvrig fortreffelig idag og mavetassen er nå i full rekonvalesentmodus etter alt julestresset og alt for utidig spising som stjal 3-4kg sårt tiltrengt fyllmasse fra Catalyzator sin kropp… stress er ikke bra…

Ute har naturen gjort et strabasiøst forsøk på å lysne tilværelsen med noe slikt hvitt stoff som ligger strødd ut som et ytterst tynnt melislag på gårdsplassen…

Den gule syns det er morro med litt “nye” omgivelser og jaktkattens innstinkter våkner til livet i en iherdig jakt på alt som røresr seg… snøflak foreksempel…

Å sånn gikk den dagen…… smiley