Catalyzator er intet telefonmenneske….. smiley

Catalyzator kjøpte seg jo en ny liten minilaptop i fjor høst til bruk ved horisontalt tidsfordriv som det jo blir en del av når en er belemret med en slik deffekt kropp….. kjøpet endte desverre med et heller tabbefullt og kjedelig resultat og leverandør/supportkrangel uten sidestykke som jeg skrev et sutreinnlegg vedrørende i Vlågg’n: Les-> NyLapTop

Men i dag ringte det et anonymt nummer rett etter middag….. Jeg bruker ikke å svare på sånne anonyme telefoner som lyser opp skjærmen på min lille fon men av en eller annen grunn så gjorde jeg nå det alikevel…. Det var telefon fra FujitzuSiemens !!! En kjempehyggelig samtale med en svært hjelpsom mann i servise/supportavdelingen som forteller at dette må vi da finne en løsning på 🙂 Vi samtalet lenge omkring mitt pc-behov, min gamle LapTop og hvilke problemer jeg opplever med den “ubrukelige” nye lille råtassLapTop’n, som nå hadde ligget her ubrukt i noen måneder til lettere irritasjon og støvsamling, og han virket svært engajert i å ville prøve å bidra til å finne en løsning for meg 🙂 Så nå ser jeg possitivt på laptop-problemet, det blir spennende å se hva det hele ender opp med 🙂

Å sånn går dagene i skogen….
Gode nyheter finner også en vei hit i den veiløse skogen også :)))