Ny dag, nytt år, samme Catalyzator…. smiley

Catalyzator har sittet ved PC’n å surfet litt idag, efter at hun kravlet ut av dyna imorges svært “mørbanket” efter gårdsdagens strabaser med ribbetillaging og romjulens stadig oftere overbelastninger enn hva den råttne kroppen tåler, og deltatt på nettet i noen mindre nyttårsdebatter og konkludert med at vår Konge omfavnet oss i sin nyttårstale her ute på nettet i meget klare ord på en possitiv måte i sin tale, noe det står svært ærværdig respekt av 🙂 Vi har en dialog og en kommunikasjon på tvers av generasjoner og samfunnslag her ute i cyber som er gull verdt, spesiellt for oss som er både medmenneskelige, samfunnsengajerte og sosiale i langt større grad enn hva våre kropper tillater oss…. for ikke å si hva samfunnets myndigheter tillater oss…. Vi blir hørt og sett her ute i cyber, vi blir kjent med ukjente venner, vi holder kontakt med mennesker langt unna og vi kan glede oss over at verden inneholder langt mer enn det kranglete nabolaget, de egoistiske familiemedlemmene og den overkjørende og ufølsomme helsesektoren i kommunen vi bor i. Her ute i cyber er vi individer hvor vi blir respektert for vår individualitet og egenart, vi blir verdsatt for vårt engajement og vår tilstedeværelse, vi føler oss tilhørende og akseptert 🙂

Nattens eskapader har stilnet fra andre siden av skogen og naturen er i ferd med å ta tilbake sin maktpossisjon. Catalyzator sitter stille og nyter den beroligende verden utenfor vinduet i kontorhjørnet sitt 🙂 Om litt kommer vinteren til å avfarge verden der ute med lyse og myke puter av frossent vann som gjør dagene langt penere å se på……


Noen små plikter innhenter en på årets første dag, sånn som å lese av el-målærn…. ingen fornøyelse å lese de økende tall og hastighet på teller’n hvert år men på en måte en glede alikevel da vi jo er så heldige å bo i et land med velutbygget el-nett til store fordeler for oss alle og en svært lettvint og behagelig måte å varme våre husvær på 🙂

GODT NYTT ÅR !

Oppdatert kl: 23:52…….
Det plinga plutselig og uannmeldt i mæilboksen min:

Blog Image

Åsså viste det seg at jeg var nominert til å delta i årets BloggJunkie på nettet idag (‘o’) Av VGB’s fremste BloggJunkie som noengang har funnets gjennom tidene…. YETIEN i sin nystarta BærsjeKlubb fordi jeg skrev et sånt DrittInnlegg *Leeeeeeeeeer* :)))))